1. 11. 2012

Tip na dárek


Rádi bychom Vám nabídli možnost, jak obdarovat Vaše blízké. Již delší dobu nabízíme možnost nákupu dárkových poukazů. Nabízíme poukazy různých hodnot, jak pro jednodenní kurzy, tak i pro pobytové vícedenní kurzy tzv: "Pobytové balíčky". V tomto článku bychom Vám tento produkt mile představili.

„Dárkovýpoukaz – Pobytový balíček“ je velmi oblíbený produkt naší firmy, který zahrnuje v podstatě vše a bude si obdarovaného hýčkat jak jen to je možné :-)


Dárkový poukaz Vám vytiskneme, vložíme darování, jméno, zalaminujeme a na dobírku Vám zašleme.  


Poukaz na „Pobytový balíček“ zahrnuje ubytování s polopenzí v krásném a klidném rodinném Penzionu Na Kovárně v Tisé. Penzion nabízí 5 pokojů, včetně jednoho apartmá. Penzion nabízí jako jediný v Tisé krásné a bezpečné místo pro pohyb dětí na venkovní zahradě. Polopenze zahrnuje snídani dle Vašich chutí a večeři v ceně denního menu. Penzion dále nabízí možnost sauny, posilovny, tenisového hřiště, grilu aj.     

 
 










Na poukaz se vztahují všechny námi pořádané aktivity. Mezi nejoblíbenější patří skalní lezení, Via ferrata v Sasku, nebo průzkum pískovcové jeskyně. Záleží jen na obdarovaném, jaký zážitek si vybere.



Skalní lezení.
Nabízíme kurzy jak pro úplné začátečníky, tak i pro zkušené borce. Zkušení instruktoři se Vám budou plně věnovat a moc rádi Vám ukážou krásu a výjimečnost tohoto sportu. vylézt na vrchol pískovcové věže a poté z ní slanit je zážitek na který se jen tak nezapomíná.






Via Ferrata
Tak přesně takovéto výhledy Vás čekají po vylezení Via ferraty v německém Sasku. Tato ferrata patří k lehčím, takže je vhodná pro seznámení s lezením po zajištěných cestách. Mimo jiné se jedná o nádherný výlet.



Průzkum jeskyně
Po té co slaníme 15m na dno jeskyně, tak nás čeká veliké dobrodružství. Budeme prolézat úzké chodby, lézt nahoru a dolů a společně pocítíme zvýšenou hladinu adrenalinu v krvi. Jedná se o velmi silný zážitek.












Ceny Dárkových poukazů - "Pobytový balíček" se odvíjejí na délce pobytu. 

Cena pobytu: Cena za dvě noci, dvě snídaně a večeře a dva dny lezení, popřípadě jakýkoliv mix lezení, jeskyně, via ferreaty.
1 osoba 5400,- Kč
2 osoby 4800,- Kč / na osobu
3-4 osoby 4200,- Kč / na osobu

Pokud byste měli zájem o jednodenní pobyt nebo vícedenní neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám pošleme cenovou nabídku.

 

Žádné komentáře:

Okomentovat